METSÄSTÄMME LIIKETOIMINTAASI VAARANTAVAT VIRHEET AJOISSA

Uskotko, että kenenkään ei tarvitse alistua käyttämään huonoa softaa, saati maksamaan sellaisesta?

Huono softa voi pilata koko pelin. Siksi työmme on metsästää liiketoimintaasi vaarantavat virheet, kun niiden korjaaminen on yhä nopeaa ja edullista. Olemme testausguruja ja vain kanssasi voimme suojella liiketoimintaasi!

TESTAUSAUTOMAATION AVAUSPOTKU.

Viikossa valmis: 4750€

Testausautomaation vaativin vaihe on ylittää ryhtymisen kynnys. Tiivistimme yli vuosikymmenen kokemuksemme pakettiin, jotta automaation avauspeli olisi sujuvaa. Työmme on kääriä hihat heti ensimmäisenä päivänä. Urakka vie viikon ja toimitamme kaiken avaimet käteen periaatteella.

Lue lisää

KUORMITUSTESTAUKSEN GUANTANAMO BAY.

Viikossa valmis: 4750€

Tiedätkö paljonko kuormaa tuotteesi sietää ja yhä säilyttää suorituskykynsä? Tai tiedätkö kuinka kyykkyyn kävijäryntäys voi teidät viedä? Knock-Out™ on kolmivaiheinen korkeajännitysprojekti, jossa etsimme tuotteesi suorituskyvyn äärirajat.

Lue lisää

BUGIEN METSÄSTYKSEN CHUCK NORRIS.

Viikossa valmis: 4750€

Arvostatko nopeutta ja täsmällisyyttä? Bughunt™ -palvelu ei haaskaa aikaasi ja rahaasi turhuuteen. Nopeat ja täsmälliset bugiraportit jo ensimmäisenä työpäivänä auttavat tiimisi eteenpäin kohti timanttisia tuloksia. Kaikki vain ovat onnellisempia, kun softa saadaan kuntoon.

Lue lisää

ASIANTUNTIJAN ALIHANKINTA.

Tuntihinta: 60-90€

Entä, jos tiimisi tarvitsee tyypin toisensa jälkeen? Ei hätää. Uskomme yhä myös klassiseen lähestymiseen. Mutta vain, mikäli tarve on perusteltu. Gurun käsiparin vuokraus tai alihankinta. You name it. We deliver it.

Lue lisää

MITÄ HYVÄ HAKKERI SAISI AIKAAN?

Viikossa valmis: 4750€

Tiedätkö jo paljonko tuhoa hyvä hakkeri kylvää järjestelmääsi viikossa? Blackops™ osuu suoraan tähän polttavimpaan kysymykseesi. Emme auditoi dokumenttejasi emmekä myy sertifikaatteja. Hakkerimme metsästävät bugeja, jotka vaarantavat sinun tai käyttäjäsi tiedot tositilanteessa.

Lue lisää

ILMAINEN WORKSHOP VASTAA TESTAUKSEN POLTTAVIMPAAN KYSYMYKSEESI.

2h tapaaminen: 0€

Gurumme ovat tavanneet tuhansia ihmisiä kuluneen vuosikymmenen aikana keskusteluissa kehityksestä ja testauksesta. Tässä workshopissa tiivistämme tietämyksemme, jotta sinun kehityksesi saisi kukoistaa.

Lue lisää